Ajuda’ns a completar la Memòria Política de Podem Castelló

Ajuda’ns a completar la Memòria Política de Podem Castelló

Ajuda’ns a completar la Memòria Política de Podem Castelló

Companys i companyes,

Després d’esta parada estival –que esperem que vos haja servit per carregar piles davant l’any electoral-, reprenem l’activitat encara en el mes d’agost per completar la Memòria Política sobre Podem Castelló de la Plana que volem lliurar al Consell Ciutadà Valencià abans del dia 1 de setembre.

Des del Consell Ciutadà Municipal hem desenvolupat un esborrany (que vos adjuntem ací) per ordenar algunes de les idees que volíem plasmar en eixe document estratègic i que ara volem abordar amb les persones que voleu participar del Grup de Treball Municipalista (encara vos podeu inscriure a: https://participa.podemos.info/inscripcion-grupo-trabajo-municipalista).

Per això este dijous, 30 d’agost, a les 19 h volem que ens retrobem a la Morada de Castelló (Ronda Millars, 105) per parlar d’eixa Memòria Política. Si no podeu vindre i voleu enviar-nos les vostres aportacions, podeu enviar-les a sg@castellodelaplana.podemos.info i les vorem allà. Si encara esteu de vacances i no podeu vindre, no vos preocupeu, durant setembre abordarem el detall d’eixa Memòria Política en un Programa de Ciutat que ens ha de servir de precampanya.


Comparte

Comparte:

Este contingut també està disponible en: esCastellano (Castellà)